Kontaktannoncer for fængslede kvinder

Kontaktannoncer for fængslede kvinderI 1998 var ca. 1% af den kvindelige amerikanske befolkning i fængsel. (1998 – Bureau of Justice Statistics – Criminal Offenders Statistics). Aktuelle statistikker er ikke tilgængelige, men tallene er bredt accepteret til at have steget betragteligt. Kvindelige indsatte har behov. Ligesom kvinder udenfor, har indsatte kvinder i fængselssystemet, ønsker om kærlighed, dating, venskab og en seksuel partner. De næste par afsnit vil forklare gratis måder for dig, til at bruge kontaktannoncer for fængslede kvinder, til at finde en indsatte kvinder.

Nogle dating sider er dyre. De der er sigtet på kontaktannoncer for indsatte, har tendens til at være usædvanligt dyre, fordi de har et hjørne af markedet, og derfor kan hæve deres priser. De ved hvor meget du ønsker at møde en indsat, så de hæver deres priser, vel vidende at du vil betale mere end almindelige dating side priser. Hvis du har et lille budget, eller simpelthen ønsker en gratis måde at komme i forbindelse med en indsat kvinde, har du to gode muligheder.

Det er et lidet kendt faktum, at de største dating sider har tusindvis af profiler, sat op af kvindelige indsatte. Fængsler tilskynder de ansatte at kommunikere med verden udenfor; det hjælper på rehabiliteringen. Det er gode nyheder for dig. Kontaktannoncer for fængslede kvinder behøver ikke at koste dig en cent, hvis du bruger disse store dating sider selv.

På de større sider, kan du oprette en profil gratis. Nogle af disse sider tillader dig endda at sende emails og online meddelelser til andre medlemmer uden at det koster noget. Det eneste du skal gøre, er at oprette en profil, og der hvor du skal skrive hvem du ønsker at møde, skriver du bare at du ønsker at møde
kvindelige indsatte. Der er en god grund til at gøre det. Kvindelige indsatte vil bruge den interne søgemaskine på disse dating hjemmesider. De vil søge efter nøgleord som ”fængsel” og ”kvindelig indsat”. Hvis du bruger disse ord i din profil, vil du blive fundet af kvindelige indsatte på udkig efter mænd eller kvinder udenfor. Denne gratis metode til at finde kvindelige indsatte indebærer at tiltrække kvinder til din profil.

En anden metode til at finde kvindelige indsatte til kærlighed, romantik eller seksuelle møder, er at tage en pro-aktiv tilgang. Dette kan nogle gange betyde at opgradere dit medlemskab, men for det meste vil du stadig være i stand til at gøre det gratis. Lav en profil, som ovenfor, på en af de større og betroede dating hjemmesider. Find deres søgemaskine og lav en avanceret søgning. Nutildags kan du faktisk bruge de store dating sider til at søge efter kvindelige indsatte. Hvis du ikke er i stand til at specificere kvindelige indsatte i søgefiltret, kan du bare inkludere ordet fængsel eller fange i en søgning for kvinder i dit område; normalt vil dette resultere i hundredvis eller flere resultater lige til døren. Du kan derefter sende beskeder til disse kvinder gennem emails, og udtrykke din interesse for dem. Forvent ikke at finde mange kvindelige indsatte online når du kigger efter dem; deres tid er begrænset. Send dine emails ud, og i løbet af næste dag, skulle du have masser af svar.