Hvordan man forfører en mand

Hvordan man forfører en mandDe store forførersker fra historie og legender – Kleopatra, Eva, sirenerne – var i stand til at friste mænd til at opgive ære, dyd hustruer og endda livet selv, for at tilfredsstille deres lyster. Selv om en forførerskes store skønhed bestemt var en faktor i at vinde mænd med hendes charme, var det oftere hendes snedige viden om menneskelig psykologi.

Forførelse er en specialiseret form for overtalelse, der bruger en mands svagheder (såsom hans stolthed, seksuelle lyster, eller modtagelighed for smiger) til at overtale ham til at gøre noget, som han ellers ikke ville gøre. En kvinde der er forelsket i en gift mand, har brug for alle forførelsens kundskaber for at overtale ham til at bryde sit ægteskabsløfte. En kvinde der ønsker at stjæle en mand fra hans nuværende partner har ligeledes brug for stor dygtighed i disse kunstarter.

Hvis du ønsker at forføre en mand, vil du blive konfronteret med den udfordringen at overbevise ham om at gøre noget, der kan være imod hans principper. På samme tid vil du blive hjulpet af enkeltheden i din anmodning. Du beder ham ikke om at forelske sig i dig eller endda gifte sig med dig. Definitionen af forførelse er ”at overtale til at have samleje”.

Vær på vagt: færdighed i forførelse adskiller sig fra dem, der kræves for at få en mand til at forelske sig i dig. Når du forfører en mand, vil du gøre ham sindssygt begærlig efter dig. Han vil blive beruset og betaget af dig. Men betagelse er forskellig fra den ægte kærlighed der binder engagerede par. Forførelse kaster en trylleformular der snart aftager.

Hvis du ønsker at forføre en mand må du først finde hans svage punkter. Er han stolt? Kan han lide at blive set sammen med en smuk kvinde? Siger han at hans partner altid plager ham? Ønsker han mere end noget andet, simpelthen at være med nogen der ikke beder ham om noget? Kendskab til disse ”knapper” vil hjælpe dig med at udforme din forførelses plan.

Mange mænd lever stressende liv, med presset for at præstere fra alle sider. En vellykket forførelses teknik er at fremstille dig selv som den kvinde, der er der for at lytte til ham, for at nikke forstående, og for at trøste ham, når han føler sig misforstået af verden. Lad være med at prøve at give ham gode råd eller kritisere ham; tillad ham i stedet for at tale uden afbrydelser. Trøst ham ved at lægge en sympatiserende hånd på hans arm eller stryg ham lidt på ryggen. Du skal berolige ham med, at han bestemt er en kompetent, stærk, dygtig mand. Dril ham forsigtigt for at bringe ham ud af hans mørke tanker og hen til et muntert sted. Han vil værdsætte dig for at være den eneste der forstår ham, den der kan få ham til at grine når han føler sig nede.

Din forførelses succes vil afhænge af hvor godt du kan adskille dig fra de andre kvinder i hans liv. Du lytter til ham. Du plager ham aldrig. Du opfylder behov som hans kone aldrig ville. Du er altid glad for at se ham. Du får ham til at le. Du bringer ham ud af hans daglige liv, og ind til et magisk sted, hvor han er en konge der ikke kan gøre noget forkert.

Men husk altid: Du kan få en mand til at være betaget af dig, med du kan ikke få ham til at elske med dig. Ægte kærlighed kommer fra et helt andet sted, et af ærlig bekendelse, åbenhed og tillid. Det er dit valg.

Hvis du vil lære mere om, hvordan du ikke bare forfører en mand, men får ham til at elske det VIRKELIGE dig, så er du klar til min GRATIS ”Hvordan man er uimodståelig for mænd” 6-del mini-kursus. Det vil lære dig strategier for at tiltrække mænd på et dybere plan. Du vil lære hvad der skal til for at fange hans hjerte, ikke kun hans krop.

Opdag hvad det EGENTLIGT tager at få manden fra dine drømme i det forhold du altid har ønsket, på: