At date en ukrainsk kvinde

 

At date en ukrainsk kvindeSiden opløsningen af Sovjetunionen, og jerntæppets fald, har mange udlændinge besøgt landene i dagens SNG. Turisterne har opdaget lande, der før var lukkede for dem, men de har også opdaget østeuropæiske
kvinders fantastiske skønhed.

Piger fra Rusland, Belarus, Moldova, Rumænien, og Ukraine er blevet de fortrukne brude for mange udenlandske mænd. Hundredtusindvis af slaviske piger er blevet gift med italienere, englændere og amerikanere. På det seneste er der dog flere og flere mænd der ønsker at date en ukrainsk kvinde. Hvad gør ukrainske kvinder så populære, og hvad gør det så berigende at date en ukrainsk kvinde?

Der er faktisk så mange grunde. Mange mænd er enige om at ukrainere, selv om de har fælles rødder med Russerne og Hviderusland, er helt forskellige fra kvinder i de omkringliggende lande. Faktisk foretrækker endda russiske mænd at date en ukrainsk kvinde i stedet for en russisk. Der er en speciel attitude som følger med en ukrainsk kvinde, der ofte ikke findes i kvinder fra de omkringliggende lande.

Rusland er blevet mere frigjort og kvinderne der bliver mere ambitiøse og uafhængige. De vil hellere have en karriere i stedet for at skabe en familie. De moralske værdier de har, selv om de ligner hinanden i både russiske og ukrainske kvinder, er mere udtalt i ukrainske kvinder. De har stærke følelser for
trofasthed, ærlighed og beskedenhed, og det er det, der gør at udlændinge ønsker at date en ukrainsk kvinde.

Ukrainere er uhøjtidelige, beskedne, og for det meste enkle, fordi levestandarderne er lavere end i Rusland, så de synes ikke nær så prætentiøse eller arrogante. Nogle udlændinge har også et ganske negativt billede af russiske kvinder. De synes meget kolde, ambitiøse, og mere fokuseret på penge end på personen. Selv om dette kun er sandt for en lille del af de russiske kvinder, er den udlænding der er på udkig efter en brud måske ikke klar over dette faktum.

Ukrainske kvinder synes bare at være mere åbenhjertede. Mange mænd der dater ukrainske kvinder, er forbløffede over deres oprigtighed og deres evne til at vise deres følelser. De deler alt med dig, når det kommer til deres følelser og tanker, selv om det ikke nødvendigvis er hvad du forventer at høre.

Ulig amerikanske kvinder der ofte tier stille hvis der er noget de ikke kan lide, a frygt for at skuffe deres date, vil en ukrainsk kvinde sige sin mening, men altid med takt og respekt. Mænd behøver ikke at gætte hvad hun tænker, som mange amerikanske mænd gør. De er åbne og siger ligeud hvad de tænker, så der er ingen spil som der ofte er i andre lande.

Ukrainske kvinder kan heller ikke lide at ændre sig for nogen. De er som de er, og du vil få det at vide. Hvis de er ambitiøse og uafhængige, så vil de vise det straks når I først mødes. De fleste ukrainske kvinder er meget dannede på samme tid, og vil ligeledes vise dig det, men du vil vide præcis hvem du
dater. Udlændinge har ofte sagt, at date kvinder i deres eget land er som at date to eller tre kvinder på samme tid, du ved aldrig hvem der dukker op. Ukrainske kvinder spiller aldrig forskellige roller afhængigt af situationen, de er præcis hvem de hævder at være.